Licenskurs: Att leda paraverksamhet

Hej,

Svensk Simidrott bjuder härmed in till den digitala licenskursen ”Att leda paraverksamhet” under fem tillfällen i slutet av april. Utbildningen består alltså av fem olika delar och där det krävs att du medverkar vid samtliga fem delar för att kunna räkna denna som en licenskurs. Det är dock även möjligt att enbart anmäla sig till enstaka delar om man så önskar. Utbildningen kommer att genomföras digitalt via Zoom/Teams. Se nedan för mer information!

Ni får mer än gärna sprida informationen vidare till andra intresserade.

________________________________________

LICENSKURS: ATT LEDA PARAVERKSAMHET

20, 22, 24-25, 27 april 2021, Digitalt via Zoom/Teams

Kursen vänder sig till dig som arbetar som simtränare eller organisationsledare oavsett nivå. Utbildningen består av de fem delarna: (1) Kommunikation & hjälpmedel till alternativ kommunikation, (2) Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), (3) Ett gott bemötande, (4) Tillgänglighet på idrottsanläggningar, samt (5) Planering & Sammanfattning.

Utbildningen är en licenskurs, nivå 3 i utbildningsstegen, dvs. att tanken är att du tidigare gått och blivit godkänd på nivå 2 – Simlinjeinstruktör eller motsvarande. Denna utbildning är öppen för alla, men ifall kursen blir full prioriteras deltagare som gått utbildningen Simlinjeinstruktör. Du kan läsa mer om simningens utbildningsstege här.

VIKTIGT! Var vänlig notera att du som vill kunna räkna denna utbildning som en licenskurs behöver ha 100% närvaro på samtliga fem delar.

Anmäl dig här!

Sista anmälningsdagen är söndagen den 11 april.

________________________________________

Hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar.

Med Vänliga Hälsningar,
August Wiklund

Utbildning – Svensk Simidrott
Svenska Simförbundet • Swedish Swimming Federation
Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm

utbildning@svensksimidrott.se

www.svensksimidrott.se