Simidrottskonferens 17-19 september 2021

 

Då rådande Coronapandemi tvingade oss att skjuta fram den planerade Tränarkonferensen 2020 så började då ett arbete med en plan B som blev plan C. I detta arbete valde vi även, i hopp om att både frigöra tävlingshelger samt hoppas på en gemensam omstart efter pandemin, att slå samman Simidrottsforum 2021 med den framflyttade Tränarkonferensen 2020 – vilket då ger oss ”Simidrottskonferensen 2021”.

Simidrottskonferensen riktar sig alltså både till dig som tränare och organisationsledare eller liknande. Programmet kommer fördelas på både gemensamma och uppdelade pass samt innehålla utrymme för diskussion och nätverkande.

Arbetet med planerandet av denna konferens pågår nu för fullt, och vi både tror och hoppas på att det kommer vara möjligt att arrangera denna fysiskt, men vi kommer samtidigt att säkerställa en reservplan i form av en digital konferens den aktuella helgen.

Inbjudan med mer information om konferensen, anmälningslänk och ett preliminärt program hittar ni här.

I mitten av maj måste vi slutligen meddela hotellet om vi fortsatt önskar genomföra en fysisk konferens. Vi önskar därför att ni anmäler ert intresse och bokar er plats till konferensen innan dess, så att vi kan planera för den med så aktuella förutsättningar som möjligt. Ni kommer inte att binda er till någon boendekostnad om vi i maj landar i att vi måste ställa om till reservplanen – en digital konferens. Vilket då också kommer medföra en ny konferenskostnad som då kommer aviseras.

Vi kommer löpande under våren att presentera föreläsarna till konferensen via våra kanaler – instagram, facebook och hemsidan.

Här kommer ni alltid hitta all och den senaste informationen - https://www.svensksimidrott.se/Omoss/motesplatser/Simidrottskonferens/

Om ni har några frågor och/eller funderingar så hör av er till – utbildning@svensksimidrott.se

Vi hoppas att vi kommer kunna ses på Simidrottskonferensen i september och att ni vill hjälpa oss att sprida denna inbjudan till era tränare och organisationsledare.

Varmt välkomna!
Svensk Simidrott