Gå till innehåll
Distrikt Västsvenska

Utvecklingskonsulent

Utvecklingskonsulenter för Västsvenska Simförbundet är Maria Hanson och Annika Friberg, som är anställda av Svensk Simidrott centralt.

I utvecklingskonsulentens roll ingår bland annat att:

  • vara ett stöd till föreningar i utvecklingsfrågor
  • arbeta med regionala utvecklingsprojekt och satsningar för att stärka simidrotten i distriktet
  • samordna befintligt stöd för att utveckla simidrotten i distriktet
  • utifrån lokala förutsättningar sprida centrala utvecklingsprojekt och satsningar till distriktens föreningar.

En förutsättning för gott samarbete med föreningarna i distriktet är att man får en initial kontakt. Därför är besök i föreningarna viktiga och Maria eller Annika besöker gärna er förening, för att stötta er i er verksamhet eller hjälper till med det som ni känner att ni vill ha hjälp med i er utveckling framåt. Det går också bra att höra av sig med frågor så svarar Maria eller Annika eller hänvisar er vidare till rätt person. Det kan till exempel vara kontakter med Svensk Simidrott centralt, RF-SISU på distrikts- eller riksnivå, kontakt med region eller kommun och andra externa intressenter.

Det går också bra att bara höra av sig för att prata. Vi vill att ni ska känna att ni alltid kan kontakta er utvecklingskonsulent i alla de frågor som just ni har i er förening.

Varje månad skickar vår utvecklingskonsulent ut ett nyhetsbrev med information från centralt håll, tips och annat kul att läsa för er ute i föreningarna. I vänstermenyn kan ni klicka er in för att se och läsa samtliga nyhetsbrev sedan april 2022, där kan ni även kan ange er mailadress för att börja prenumerera på nyhetsbrevet.

Maria och Annika deltar alltid vid VSSF:s styrelsemöten och har ett kontinuerligt samarbete med distriktsförbundets kansli.

VSSF Utvecklingskonsulenter
Maria Hanson
Maria.Hanson@svensksimidrott.se
Tel: 010-476 53 14

Annika Friberg
annika.friberg@svensksimidrott.se
Tel: 010-450 71 78


Publicerad: 2023-01-22

Senast uppdaterad: 2023-01-26

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -