Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Föreningsutveckling

Svensk Simidrott finns som stöd när ni vill utveckla och utbilda er förening. Ta gärna del av de utbildningar, föreläsningar och material som finns tillgängliga på hemsidan. Ni är också alltid varmt välkomna att höra av er till er utvecklingskonsulent för stöd i ert utvecklingsarbete.

RF-SISU är idrottens studieförbund som också finns till för att stötta er föreningar med bildning och utbildning. RF-SISU är indelat i distriktsförbund där alla föreningar har en tilldelad konsulent som kontaktperson. RF-SISUs konsulenter hjälper er med utbildningar och insatser utifrån era behov, kontakta ert RF-SISU distrikt för att få kontakt med er idrottskonsulent.

Den svenska simidrotten blomstrar tack vare engagemanget hos våra ledare. Här hittar ni föreläsningar, stödmaterial och tips på hur ni kan arbeta med ledarrekrytering och ledarvård.

Under 2021 genomfördes en rad digitala föreläsningar för föreningsledare. Bli inspirerad till att utveckla din förening med hjälp av dessa!

Behöver din förening stöd i ett pågående eller kommande utvecklingsarbete, någon att bolla tankar med eller information om en specifik fråga, tveka inte att kontakta utvecklingskonsulenten i ditt distrikt.

Värdegrunden representerar en förenings gemensamma värderingar. Dessa värderingar bör efterlevas av alla inom föreningen genom vad vi säger, vad vi gör och hur vi beter oss. Här hittar ni mer om hur ni kan arbeta med er värdegrund.