Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Inbjudan till licenskursen "Hur får vi fler simidrottare att stanna kvar i verksamheten?"

Svensk Simidrott bjuder in till licenskursen "Hur får vi fler simidrottare att stanna kvar i verksamheten?". Kursen kommer att genomföras i Stockholm den 27-28 maj.

Svensk Simidrott planerar att genomföra en licenskurs på temat "Hur får vi fler simidrottare att stanna kvar i verksamheten?". Se nedan för mer information och anmälan.

Licenskurs: Hur får vi fler simidrottare att stanna kvar i verksamheten?

27-28 maj 2023, Stockholm

Kursen vänder sig till dig som är tränare och ledare inom simidrotten. Kursen innehåller såväl teori som praktik i bassäng.

Inom simidrotten har vi olika utmaningar. En av dessa är att få våra simidrottare att stanna kvar i verksamheten. Under helgen kommer vi att diskutera vad vi kan göra för att få fler att stanna kvar. Hur kan vi skapa en rolig och utmanande verksamhet som fler vill vara med i? Hur kan vi jobba för att ge fler möjlighet till ett livslångt simidrottande? Utbildningen innehåller bland annat motivationsteorier, rörelseförståelse och goda exempel från olika områden. Därutöver kommer det också att vara praktik i bassängen som syftar till att ge inspiration och nya övningar och upplägg.

För mer information och anmälan klicka här Pdf, 230.8 kB..
Sista anmälningsdag är söndagen den 30 april

Publicerad: 2023-04-27

Senast uppdaterad: 2023-04-27

Författare: August Wiklund

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -